Liqui Moly Cistač Dizel Sistema / 300ml

Liqui Moly Cistač Dizel Sistema / 300ml

2,100.00 din.

Liqui Moly Čistač Dizel Sistema predstavlja sofisticirani proizvod sa snažnom formulom aditiva visokih performansi, dizajniran za potpuno čišćenje i održavanje dizel sistema motora. Ova inovativna formula kombinuje efikasnost čišćenja sa zaštitom od korozije i poboljšanim podmazivanjem, obezbeđujući optimalno funkcionisanje i produžen vek trajanja visoko preciznih komponenata sistema za ubrizgavanje.

Liqui Moly Čistač Dizel Sistema je visoko efikasno rešenje koje doprinosi besprekornom radu dizel motora, produžava vek trajanja komponenata i poboljšava ukupnu performansu vozila.

SKU: 5128 Kategorija:

Opis

Ključne Prednosti:

  1. Visoko Efikasno Čišćenje: Snažna kombinacija aditiva pruža visok nivo čišćenja, eliminišući naslage i taloge iz sistema za ubrizgavanje, posebno sa brizgaljkama i pumpama visokog pritiska.
  2. Zaštita od Korozije: Formulacija proizvoda štiti ključne komponente od korozije, održavajući dugotrajan integritet sistema i produžavajući vek trajanja delova.
  3. Poboljšano Podmazivanje: Aditivi za poboljšanje podmazivanja pružaju dodatnu zaštitu skupim komponentama sistema za ubrizgavanje, doprinoseći njihovom optimalnom radu.
  4. Primenljivost za Sve Dizel Motore: Ovaj proizvod je pogodan za upotrebu u svim dizel motorima, obezbeđujući sveobuhvatno rešenje za održavanje i poboljšanje performansi.
  5. Praktična Primena: Dodaje se jednostavno u rezervoar za gorivo, meša se sa gorivom i lako se integriše u rutinsko održavanje vozila.

Uputstvo za Upotrebu:

  • Dodavanje U Rezervoar za Gorivo: Proizvod se dodaje u rezervoar za gorivo, gde se meša sa gorivom tokom normalnog punjenja rezervoara.
  • Preventivna Upotreba: Redovna upotreba ovog čistača pomaže u očuvanju sistema za ubrizgavanje, smanjuje naslage i održava optimalno funkcionisanje motora.
  • Servisna Pogodnost: Posebno je preporučljivo za korišćenje u servisima, pružajući temeljno čišćenje i održavanje dizel sistema.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend