Koch MP – Specijalni Konzervans Za Motor / 5l

Koch MP – Specijalni Konzervans Za Motor / 5l

7,300.00 din.

Nema na zalihama

Koch MP, specijalni konzervans za motor, predstavlja visokokvalitetni proizvod koji pruža vodonepropusnu zaštitu sa prirodnim sjajem i prijatnom aromom. Namenski dizajniran za upotrebu na motorima, delovima kućišta, gumenim crevima i agregatima putničkih i komunalnih vozila, ovaj konzervans obnavlja prvobitni izgled tretiranih površina.

Zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli, Koch MP sprečava skupljanje prljavštine usled potpunog isušivanja, čime produžava trajnost i estetiku tretiranih delova. Motori su efikasno zaštićeni od korozije i drugih spoljašnjih faktora, zahvaljujući trajnoj elastičnoj zaštitnoj foliji koju pruža ovaj konzervans. Sposoban je da održi svoju efikasnost i na suvim i vlažnim površinama, istovremeno pružajući otpornost na temperature do 250°C.

SKU: 0236005 Kategorija:

Opis

Koch MP ima odobrenje kompanije “Daimler” za primenu, što dodatno potvrđuje njegovu pouzdanost i kvalitet. Saveti za primenu su jednostavni – pomoću aerosolnog raspršivača ravnomerno naprskati sprejom u tankom sloju prethodno očišćene, vlažne ili suve površine, a zatim ostaviti da se osuše. Važno je napomenuti da se ne preporučuje nanošenje ovog konzervansa na površine sa nepoželjnom glatkoćom.

Koch MP je savremeno rešenje za održavanje i zaštitu motora, kućišta, gumenih creva i agregata, pružajući dugotrajnu zaštitu uz očuvanje estetskog izgleda. Pre upotrebe, preporučuje se provera pogodnosti i kompatibilnosti, čime se osigurava optimalna primena proizvoda

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend