Sonax Multistar Koncentrat / 25L

Sonax Multistar Koncentrat / 25L

12,750.00 din.

Sonax, renomirani brend auto kozmetike iz Nemačke, donosi vam vrhunsku paletu proizvoda za održavanje i unapređenje vašeg ljubimca na četiri točka. Oslonite se na kvalitet i pouzdanost koji su postali sinonim za Sonax.

Šta Sonax nudi:

 1. Poliranje na Vrhunskom Nivou: Naši proizvodi za poliranje donose ne samo sjaj, već i zaštitu za vašu lakiranu površinu. Vaša vozila će zablistati i privući pažnju gde god da se pojave.
 2. Revolucionarna Keramika: Sonax keramički premazi čine vaše vozilo otpornim na ogrebotine, hemikalije i vremenske uslove. Produžite vek trajanja lakiranja i očuvajte vrednost vašeg vozila.
 3. Sprejevi za Sve Potrebe: Naša široka paleta sprejeva će zadovoljiti sve vaše potrebe, bilo da je u pitanju čišćenje stakala, guma, ili unutrašnjosti vozila.
 4. Kvalitetne Krpe: Bez obzira da li vam je potrebna krpa za brisanje, poliranje ili čišćenje, Sonax nudi krpe koje su mekane, izdržljive i ne ostavljaju tragove.

Vaša vozila su deo vaše svakodnevice i izvor ponosa, zato im pružite negu koju zaslužuju. Sa Sonaxom, svaki trenutak proveden u brizi o vašem automobilu će biti zadovoljstvo. Birajte Sonax, birajte kvalitet i ljubav prema vašem vozilu.

SKU: 627705 Kategorija:

Opis

Sonax Multistar koncentrat koji se razblažuje na odnos 1:20 i pogodan je za spoljašnje i unutrašnje pranje vozila je veoma praktičan proizvod. Evo koraka za njegovu upotrebu:

 1. Priprema:
  • Nabavite praznu bocu ili spremnik za rastvaranje koncentrata.
  • Pobrinite se da imate dovoljno čiste vode za razređivanje.
 2. Rastvaranje:
  • Pratite upute na etiketi proizvoda. U ovom slučaju, koncentrat treba razrediti u odnosu 1:20, što znači da ćete koristiti 1 deo koncentrata i 20 delova vode. Na primer, za svaku čašu (1 deo) koncentrata, dodajte 20 čaša (20 delova) vode.
 3. Priprema površine:
  • Pre nego što počnete sa čišćenjem, temeljno očistite površinu vozila od većih nečistoća i prljavštine.
 4. Spoljašnje pranje vozila:
  • Nanesite razređeni koncentrat na površinu vozila koristeći sunđer, krpu ili četku, u zavisnosti od namene proizvoda. Počnite s pranjem karoserije, točkova i drugih spoljnih površina.
  • Ostavite proizvod da deluje neko vreme pre nego što ga isperete obilnom količinom vode.
 5. Unutrašnje pranje vozila:
  • Za unutrašnje pranje, koristite razređeni koncentrat na površinama poput plastike, presvlaka i prozora.
  • Nanesite proizvod ravnomerno na površinu koju želite očistiti.
  • Koristite čistu krpu ili sunđer da obrišete površinu i uklonite nečistoće.
  • Ponovno isperite površinu obilnom količinom vode ili prebrišite čistom, vlažnom krpom kako biste uklonili preostale ostatke koncentrata.
 6. Sušenje:
  • Osušite površinu vozila čistom krpom kako biste sprečili stvaranje vodenih mrlja.
 7. Zaštita:
  • Po završetku čišćenja, razmislite o nanošenju sredstva za zaštitu i sjaj vozila, ako je to potrebno.

Napomena: Uvek sledite specifične upute na etiketi Sonax Multistar koncentrata kako biste postigli najbolje rezultate i obezbedili sigurnu upotrebu. Ovaj proizvod je dizajniran za univerzalnu upotrebu, ali se uvek pridržavajte specifičnih smernica i preporuka proizvođača.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend