Liqui Moly Aditiv Za Zaustavljanje Crnog Dima Iz Auspuha / 300ml

Liqui Moly Aditiv Za Zaustavljanje Crnog Dima Iz Auspuha / 300ml

1,600.00 din.

Liqui Moly Oil Smoke Stop predstavlja efikasan dodatak ulju namenjen suzbijanju dimljenja motora, pružajući rešenje za smanjenje plavog dima na izduvu, povećanje kompresije, te redukciju prekomernog izgaranja i potrošnje ulja. Ovaj aditiv, sa dugotrajnim delovanjem, prilagođen je za upotrebu u benzinskim i dizel motorima, posebno efikasan kod starijih vozila koja rade pod otežanim uslovima.

Liqui Moly Oil Smoke Stop je pouzdano sredstvo koje će vam pomoći da se efikasno izborite sa dimljenjem motora, pružajući produženje veka motora i poboljšane performanse vašeg vozila.

SKU: 20800 Kategorija:

Opis

Ključne Karakteristike:

  1. Smanjenje Dimljenja Motora: Liqui Moly Oil Smoke Stop se efikasno bori protiv plavog dima na izduvu, što je često rezultat izgaranja ulja.
  2. Povećanje Kompresije i Pritiska Ulja: Pruža poboljšanje kompresije i pritiska ulja, doprinoseći optimizaciji performansi motora.
  3. Smanjenje Potrošnje Goriva i Emisije Štetnih Gasova: Delotvorno smanjuje potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova, čime doprinosi očuvanju životne sredine.
  4. Poboljšava Visko-zitеt: Ovaj aditiv poboljšava viskozitet ulja, pružajući dodatnu zaštitu kliznim površinama i smanjujući habanje.

Namena:

  • Za Sve Tipove Motora: Liqui Moly Oil Smoke Stop je pogodan za sve benzinske i dizel motore, čineći ga univerzalnim rešenjem.
  • Kompatibilnost sa Uljima: Kompatibilan je sa svim vrstama motornih ulja dostupnih na tržištu.
  • Nije Pogodan za Motocikle sa Mokrim Kvačilom: Iako je pogodan za širok spektar vozila, nije preporučljiv za upotrebu u motociklima sa mokrim kvačilom.

Uputstvo za Upotrebu:

  • Doziranje: Jedna boca od 300ml je dovoljna za 4-6 litara motornog ulja.
  • Maksimalna Doza: Nemojte dodavati više od 10% aditiva.
  • Dodavanje: Preporučuje se dodavanje aditiva u toplo ulje tokom svake promene ulja i između svake promene ulja, naročito ukoliko je potrošnja ulja izuzetno visoka.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend