Areon Parfem Black Crystal / 35ml

Areon Parfem Black Crystal / 35ml

350.00 din.

Dobrodošli u svet savršenih mirisa uz Areon 35ml parfeme! Naša kolekcija nudi neodoljivu kombinaciju povoljnosti, dugotrajnosti i intenziteta, sve u praktičnom pakovanju koje vam omogućava da uživate u omiljenom mirisu gde god da se nalazite.

Svaka bočica Areon parfema od 35ml predstavlja spoj visokog kvaliteta i profinjenog dizajna, pružajući vam luksuzno iskustvo po pristupačnoj ceni. Zahvaljujući pažljivo odabranim notama, naši parfemi odišu izuzetnom postojanošću, čineći da se miris zadrži tokom celog dana, prateći vas u svakom koraku

SKU: PFB03 Kategorija:

Opis

Uživajte u bogatstvu mirisnih akorda koji ostavljaju snažan utisak, ističući vašu individualnost i eleganciju. Bez obzira da li preferirate cvetne, voćne ili drvenaste note, naša široka paleta mirisa pruža nešto za svakog.

Areon parfemi su jednostavni za korišćenje, tako da možete lako prilagoditi dozu mirisa prema vašim željama. Samo nekoliko prskanja je dovoljno da se okružite očaravajućim mirisom koji će vas pratiti tokom čitavog dana ili večeri.

Započnite svoje putovanje kroz mirisne avanture sa Areon 35ml parfemima i otkrijte svoj omiljeni miris koji će postati vaš neizostavan dodatak svakodnevnim trenucima luksuza i zadovoljstva. Iskusite jedinstvenu kombinaciju kvaliteta, dugotrajnosti i povoljnosti – jer zaslužujete samo najbolje

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Zemlja porekla: Bugarska
Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend