Wurth Pasta Za Svakodnevno Pranje Ruku

Wurth Pasta Za Svakodnevno Pranje Ruku

300.00 din.400.00 din.

Wurth Pasta za Svakodnevno Pranje Ruku je visokokvalitetna biorazgradiva pasta koja je namenjena za redovno čišćenje ruku, pružajući efikasno i temeljno čišćenje bez oštećenja kože. Sa svojom jedinstvenom formulacijom, ova pasta je idealna za upotrebu u različitim vrstama radionica, pružajući korisnicima pouzdanu zaštitu i higijenu tokom radnih aktivnosti.

Glavni sastojci ove paste su anjonski deterdženti, koji su pažljivo odabrani radi efikasnog uklanjanja različitih vrsta nečistoća i masti sa kože. Dodatak glicerina pruža dodatnu hidrataciju i negu, čineći kožu vlažnom i elastičnom nakon upotrebe. Ova kombinacija sastojaka čini čišćenje ruku ne samo efikasnim, već i prijatnim iskustvom.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Jedna od ključnih prednosti ove paste je što ne sadrži pesak, čime se izbegava abrazivno dejstvo koje pesak može imati na kožu, posebno kod redovne upotrebe. To znači da će korisnici dobiti čistu i negovanu kožu bez iritacija ili oštećenja.

Nakon korišćenja Wurth Paste za Svakodnevno Pranje Ruku, korisnici će osetiti osveženje i čistoću svoje kože, uz očuvanje njenog prirodnog balansa vlage i elastičnosti. Sa svojom praktičnom primenom i efikasnim rezultatima, ova pasta postaje neizostavan deo radne opreme u svakoj radionici, pružajući korisnicima pouzdanu zaštitu i negu ruku tokom celog dana

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend