K2 Ultra Cut Polir Za Ogrebotine

K2 Ultra Cut Polir Za Ogrebotine

500.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: 7398317 Kategorija:

Opis

K2 Ultra Cut je vrhunska abrazivna pasta za obradu orbitalnog poliranja koja podiže standarde u uklanjanju dubokih ogrebotina, korozije od pticijeg izmeta, tragova insekata i smole sa drveća. Sa specifičnom formulacijom i bez prisustva silikona, ova pasta je dizajnirana za brzo i efikasno uklanjanje oštećenja, pružajući izuzetne rezultate na slojevima boje koji su ogrebani ili lokalno oštećeni.

Ključne karakteristike:

  1. Uklanjanje dubokih ogrebotina: K2 Ultra Cut se efikasno bori protiv dubokih ogrebotina, pružajući intenzivan tretman za obnavljanje izgleda vašeg vozila.
  2. Borba protiv korozije i drugih nečistoća: Ova pasta je efikasna ne samo u uklanjanju ogrebotina već i korozije od pticijeg izmeta, tragova insekata i smole sa drveća, čime obezbeđuje sveobuhvatno rešenje za očuvanje boje.
  3. Bez silikona: Bez prisustva silikona, K2 Ultra Cut eliminše brige o neželjenim efektima na površinama, čineći je sigurnom za upotrebu.
  4. Gruba abrazivnost za orbitalno poliranje: Formulacija paste je gruba i posebno prilagođena za orbitalno poliranje, što omogućava precizno brusenje ogrebotina ili lokalno oštećenih slojeva boje.
  5. Brzo uklanja oštećenja: Brzina delovanja ove paste osigurava brzo uklanjanje oštećenja, ostavljajući iza sebe izuzetan sjaj i obnavljajući originalni izgled boje.
  6. Uklanja tragove smirglanja do P 1500: Pasta ima moć da efikasno uklanja tragove smirglanja do P 1500, pružajući besprekoran finiš.

K2 Ultra Cut je nezaobilazan proizvod za sve one koji žele brzo i efikasno otkloniti oštećenja na vozilu, pružajući mu nov i sjajan izgled. Ova pasta čini proces poliranja jednostavnim i obezbeđuje izuzetne rezultate, čineći je pravim izborom za očuvanje estetike vašeg vozila.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend