Koch Sundjer Za Zavrsno poliranje / Polish & Sealing Pad

Koch Sundjer Za Zavrsno poliranje / Polish & Sealing Pad

600.00 din.1,600.00 din.

Koch Veoma Prefinjeni Sunđer za Završno Poliranje predstavlja vrhunski alat za postizanje besprekornog sjaja na površinama, uz ekonomično i ravnomerno nanošenje sealanta. Sa visinom od svega 23 mm, ovaj sunđer pruža izuzetnu stabilnost tokom rada, sprečavajući uvijanje i omogućavajući korisnicima da postignu maksimalne rezultate sa minimalnim naporom.

Izuzetno unapređena struktura otvorene mreže i povećan broj stanica omogućavaju optimalnu distribuciju sealanta, uz istovremeno poboljšanje abrazivnih svojstava sunđera. To znači da ovaj sunđer efikasno omogućava nanošenje sealanta, istovremeno pružajući odlične higijenske faktore.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Abrazivna ivica ovog sunđera dodatno povećava njegovu fleksibilnost, omogućavajući brzo prilagođavanje konturama površine koja se obrađuje. S njegovom čvrstoćom ocenjenom na 4 i niskom abrazivnošću ocenjenom na 2, ovaj sunđer pruža preciznu kontrolu tokom procesa poliranja.

Posebno je značajna usklađenost boje sunđera sa pastom za poliranje, što obezbeđuje siguran i precizan rad. Ovaj sunđer je neophodan alat za svakog ko teži vrhunskom završnom poliranju sa minimalnim naporom, pružajući profesionalne rezultate i izuzetnu sigurnost tokom upotrebe

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend