Praxis Cetka Za Ciscenje Unutrasnjosti

Praxis Cetka Za Ciscenje Unutrasnjosti

500.00 din.

Praxis četka za čišćenje unutrašnjosti je neizostavan alat za održavanje vašeg vozila čistim i urednim. Sa svojim ergonomskim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima, ova četka omogućava vam jednostavno i efikasno čišćenje svih površina unutar vašeg automobila.

Svojim mekanim čekinjama, Praxis četka nježno uklanja prašinu, mrvice i druge nečistoće s površina kao što su sjedišta, tepisi, armaturna ploča i ventilacijski otvori, bez oštećenja ili grebanja. Dug drška omogućava vam da dosegnete i teže dostupna mjesta, čineći čišćenje cijelog interijera brzim i efikasnim.

SKU: 4231 Kategorija:

Opis

Ova četka je korisna ne samo za održavanje higijene unutar vozila, već i za očuvanje njegove estetike i vrijednosti. Redovnim korištenjem ove četke možete produžiti trajanje unutrašnjosti automobila i stvoriti ugodan prostor za vožnju.

Praxis četka za čišćenje unutrašnjosti je praktičan i povoljan alat koji će vam uštedjeti vrijeme i trud prilikom održavanja čistoće vašeg vozila. Uz ovu četku, vaš automobil će uvijek izgledati besprijekorno čisto i uredno

Dodatne informacije