Koch Prirodna Podloga Od Ovcije Vune

Koch Prirodna Podloga Od Ovcije Vune

850.00 din.3,000.00 din.

Koch Prirodna Podloga od Ovčije Vune pruža vrhunsku kvalitetu i performanse u poliranju, posebno dizajnirana za rad sa sredstvima za poliranje visokih performansi. Ova podloga je izrađena od ovčije vune velike debljine bez pilinga, što znači da je potpuno oslobođena dlačica koje mogu ostati na površini tokom procesa poliranja.

Svojstvo bez pilinga čini ovu podlogu savršenim izborom za poliranje, jer eliminira rizik od dodatnih ogrebotina ili oštećenja površine. Ova podloga od ovčije vune ima visok stepen abrazivnosti, ocenjen sa 9, što je čini idealnom za uklanjanje tragova od velikih atmosferskih uticaja, dubokih ogrebotina i ostataka od prethodnih poliranja.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Karakteriše je izuzetno dug vek trajanja, što znači da će korisnici moći dugotrajno da je koriste bez gubitka performansi. Ova podloga posebno se preporučuje za rad sa Heavy Cut (H802) i Feinschleifpaste (F501), pružajući optimalne rezultate kada se koristi u kombinaciji sa ovim sredstvima za poliranje.

Uz Koch Prirodnu Podlogu od Ovčije Vune, korisnici mogu očekivati visokokvalitetne rezultate poliranja, uz efikasno uklanjanje nesavršenosti na površini. Ovo je nezaobilazni alat za profesionalce u industriji poliranja koji zahtevaju vrhunske performanse i dugotrajan efekat

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend