Sonax Profiline Multifunkcionalna Pena Za Ciscenje / 400ml

Sonax Profiline Multifunkcionalna Pena Za Ciscenje / 400ml

1,050.00 din.

Sonax Profiline Multifunkcionalna Pena za Čišćenje u pakovanju od 400ml predstavlja vrhunsko sredstvo koje visoko aktivnom penom pruža temeljno čišćenje različitih površina na vozilu. Ovaj svestrani proizvod namenjen je za čišćenje stakla, farbe, gume, plastike i drugih površina, čineći ga ključnim alatom u održavanju vozila.

Sonax Profiline All-Purpose Cleaner Foam se ističe po svojoj sposobnosti da efikasno uklanja različite vrste tvrdokorne prljavštine, uključujući ulje, masti, silikon, nikotin i ostatke insekata. Bez obzira na vrstu nečistoće, ova pena pruža moćno i pouzdano čišćenje, ostavljajući površine čistim i sjajnim.

SKU: 274300 Kategorija:

Opis

dna od ključnih prednosti ovog proizvoda je njegova sposobnost da stvori jasan pogled bez pruga na staklima, poboljšavajući vozačku vidljivost i doprinoseći ukupnom estetskom izgledu vozila. Ova karakteristika čini Sonax Profiline Multifunkcionalnu Penu posebno korisnom za održavanje prozirnosti stakala i ogledala.

Pakovanje od 400ml čini ovu multifunkcionalnu penu praktičnom za upotrebu, pružajući dovoljno sredstva za čišćenje koje će trajati. Pena je dizajnirana da se lako nanosi, pružajući korisnicima jednostavno i efikasno iskustvo čišćenja bez muke.

Sonax Profiline All-Purpose Cleaner Foam postaje pouzdano sredstvo koje će zadovoljiti zahteve entuzijasta automobila, profesionalnih servisa za održavanje vozila i svih koji teže visokim standardima čistoće i estetike. Uz ovu multifunkcionalnu penu, čišćenje postaje ne samo obaveza, već i zadovoljstvo, jer rezultati govore sami za sebe

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend