Sonax – Profiline multifunkcionalna pena za čišćenje (apc) 400 ml

Sonax – Profiline multifunkcionalna pena za čišćenje (apc) 400 ml

960.00 din.

Sonax, renomirani brend auto kozmetike iz Nemačke, donosi vam vrhunsku paletu proizvoda za održavanje i unapređenje vašeg ljubimca na četiri točka. Oslonite se na kvalitet i pouzdanost koji su postali sinonim za Sonax.

Šta Sonax nudi:

  1. Poliranje na Vrhunskom Nivou: Naši proizvodi za poliranje donose ne samo sjaj, već i zaštitu za vašu lakiranu površinu. Vaša vozila će zablistati i privući pažnju gde god da se pojave.
  2. Revolucionarna Keramika: Sonax keramički premazi čine vaše vozilo otpornim na ogrebotine, hemikalije i vremenske uslove. Produžite vek trajanja lakiranja i očuvajte vrednost vašeg vozila.
  3. Sprejevi za Sve Potrebe: Naša široka paleta sprejeva će zadovoljiti sve vaše potrebe, bilo da je u pitanju čišćenje stakala, guma, ili unutrašnjosti vozila.
  4. Kvalitetne Krpe: Bez obzira da li vam je potrebna krpa za brisanje, poliranje ili čišćenje, Sonax nudi krpe koje su mekane, izdržljive i ne ostavljaju tragove.

Vaša vozila su deo vaše svakodnevice i izvor ponosa, zato im pružite negu koju zaslužuju. Sa Sonaxom, svaki trenutak proveden u brizi o vašem automobilu će biti zadovoljstvo. Birajte Sonax, birajte kvalitet i ljubav prema vašem vozilu.

SKU: 274300 Kategorija:

Opis

Sonax Profiline All-Purpose Cleaner Foam je visoko aktivna pena za čišćenje različitih površina, uključujući staklo, farbu, gumu i plastiku.
Uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu poput ulja, masti, silikona, nikotina i ostataka insekata. Na staklima stvara jasan pogled bez pruga.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend