Sonax Profiline Sjaj Za Gume / 5L

Sonax Profiline Sjaj Za Gume / 5L

8,600.00 din.

Sonax Profiline Sjaj Za Gume je vrhunski proizvod namenjen održavanju i unapređenju izgleda guma vašeg vozila. Sa svojom efikasnom formulom, ovaj sjaj za gume pruža intenzivan sjaj i negu svim vrstama guma, čineći ih izuzetno atraktivnim i privlačnim.

Jedna od ključnih karakteristika Sonax Profiline Sjaja Za Gume je njegova sposobnost da vrati duboku boju na gumene pločice i osigura savršen sjaj. Bez obzira na stanje guma, ovaj proizvod će ih učiniti blistavim i privlačnim, doprinoseći estetici vašeg vozila

SKU: 235500 Kategorija:

Opis

Nanos ovog sjaja je jednostavan i brz, što ga čini idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Samo nekoliko trenutaka je dovoljno da vaše gume zablistaju i izgledaju kao nove.

Jedna od izuzetnih karakteristika ovog proizvoda je i trajnost sjaja. Nakon nanošenja, sjaj traje nekoliko nedelja, obezbeđujući dugotrajnu zaštitu i negu guma vašeg vozila.

Sonax Profiline Sjaj Za Gume je neophodan dodatak vašem arsenalu za održavanje vozila, pružajući vam mogućnost da brzo i lako unapredite izgled svojih guma i doprinesete estetici celokupnog vozila

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend