ArmorAll PVA Krpa

ArmorAll PVA Krpa

900.00 din.

Uputstvo za upotrebu je jasno i praktično, nudeći korisnicima smernice kako pravilno koristiti ovu krpu. Posebno je naglašeno da nije potrebno predhodno natapanje krpe pre upotrebe, što olakšava proces i štedi vreme. Nakon upotrebe, ova krpa može se lako isprati vodom i očistiti, a po potrebi i oprati u mašini za veš na niskoj temperaturi.

Pažnja: Kako biste održali performanse ove PVA krpe, važno je pratiti uputstva o nekorišćenju izbeljivača ili omekšivača tkanine. Ova PVA krpa će zadržati svoju funkcionalnost i izgled uz pravilno održavanje, čineći je pouzdanim i dugotrajnim alatom za brzo upijanje vode.

SKU: arm-10 Kategorija:

Opis

ArmorAll PVA krpa je vrhunski alat za brzo upijanje vode, pružajući efikasnost i praktičnost u čišćenju kako u automobilu, tako i u domaćinstvu. Evo ključnih karakteristika ove PVA krpe:

  1. Izdržljiv materijal: Napravljena od izdržljivog PVA materijala, ova krpa obezbeđuje dugotrajnost i efikasnost u upijanju vode.
  2. Super upijajuća sundjerasta tkanina: Deluje kao super upijajuća sundjerasta tkanina, omogućavajući brzo i lako upijanje vode bez muke.
  3. Klizi i upija vodu sa lakoćom: Zahvaljujući svojoj strukturi, ova krpa klizi po površini i efikasno upija vodu sa lakoćom, čineći proces čišćenja jednostavnim i efikasnim.
  4. Pogodno za različite primene: Ova PVA krpa je univerzalna i pogodna kako za automobile, tako i za domaćinstvo, pružajući vam višenamenski alat za upijanje vode.
  5. Ne ostavlja tragove: Kada koristite ovu PVA krpu, ne morate brinuti o tragovima koji ostaju na površini, pružajući vam čist i besprekoran rezultat.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend