Sonax Sampon i Vosak Za Automobil / 500ml

Sonax Sampon i Vosak Za Automobil / 500ml

900.00 din.

Sonax Sampon i Vosak za automobil u pakovanju od 500 ml je idealno rešenje za brzu negu vašeg vozila prilikom ručnog pranja. Ovaj proizvod ne samo da temeljno čisti vaše vozilo, već mu pruža i efikasnu zaštitu. Sjedinjuje praktičnost čišćenja i dodavanje zaštitnog sloja u jednom koraku.

Bogat penom ovog sampona uklanja prljavštinu i nečistoće sa površine vozila, ostavljajući ga besprekorno čistim. Ono što ovaj proizvod izdvaja je dodatak Carnauba voska, koji pruža dodatni zaštitni sloj na boji vozila. Carnauba vosak je poznat po svojim izuzetnim svojstvima davanja sjaja i dugotrajne zaštite.

SKU: 313200 Kategorija:

Opis

Pored toga, Carnauba vosak čini površinu glatkom, što ne samo da doprinosi sjaju vozila već i otežava zadržavanje nečistoća, čime se olakšava buduće čišćenje. Ovaj proizvod vam omogućava da postignete profesionalne rezultate brzim i jednostavnim postupkom, čime se održava estetski izgled i dugovečnost boje vašeg vozila.

Sonax Sampon i Vosak za automobil od 500 ml je efikasan saveznik u brzom održavanju vašeg vozila, pružajući mu čist izgled, sjaj i dugotrajnu zaštitu, sve u jednom proizvodu

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend