K2 Express Plus Sampon Sa Voskom / 5L

K2 Express Plus Sampon Sa Voskom / 5L

1,700.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima

SKU: 660411660 Kategorija:

Opis

K2 Express Plus je izuzetno efikasan koncentrisani šampon, formulisan sa pažljivo odabranim sastojcima kako bi pružio vrhunsko iskustvo čišćenja vašeg vozila. Ovaj šampon ne samo da efikasno uklanja prljavštinu, ostatke insekata i fleke od katrana, već takođe donosi dodatne prednosti zahvaljujući prirodnom vosku Karnuba, dobijenom iz brazilskog palminog drveta.

Ključne karakteristike:

  1. Izuzetna efikasnost: K2 Express Plus je visoko koncentrisan šampon koji se izuzetno efikasno bori protiv različitih nečistoća na vašem vozilu. Otporan je na prljavštinu, ostatke insekata i fleke od katrana.
  2. Prirodni vosak Karnuba: Formulisan sa prirodnim voskom Karnuba, ovaj šampon ne samo da čisti, već i pruža dodatni sloj zaštite i sjaja vašoj boji. Karnuba vosak je poznat po svom sjaju i dugotrajnoj zaštiti.
  3. Univerzalna primena: K2 Express Plus je pogodan za sve tipove boja vozila, čineći ga svestranim rešenjem za različite automobile.
  4. Sjajna boja: Zahvaljujući prisustvu prirodnog voska, šampon daje boji vašeg vozila izuzetan sjaj, čineći je blistavom i privlačnom.
  5. Jednostavna upotreba: Koncentrisana formula omogućava dugotrajnu upotrebu, a šampon se lako razređuje kako bi se prilagodio specifičnim potrebama čišćenja.

K2 Express Plus nije samo šampon, već je i investicija u dugotrajan sjaj i očuvanje vašeg vozila, pružajući mu ne samo čistu, već i zaštićenu i blistavu površinu.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend