K2 Express Šampon za auto / 1L

K2 Express Šampon za auto / 1L

300.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: 8172894 Kategorija:

Opis

Kvalitet koji se vidi i oseća: K2 Auto Kozmetika koristi samo najkvalitetnije sastojke, pažljivo formulirane da pruže vrhunske rezultate. Naši proizvodi oživljavaju vaš automobil, čineći ga da zablista i štiteći ga od svakodnevnih oštećenja.

Lakoća korišćenja: K2 proizvodi su dizajnirani sa vašim vremenom na umu. Bez obzira da li ste iskusni entuzijasta ili početnik u svetu auto kozmetike, naši proizvodi su intuitivni i pristupačni za svakog. Uživajte u jednostavnom, brzom i učinkovitom procesu.

Pristupačne cene: Verujemo da ljubav prema automobilima ne bi trebala biti skupa. Naša filozofija je da svi zaslužuju da svoje vozilo održavaju i unapređuju bez obzira na budžet. K2 pruža vrhunski kvalitet po cenama koje će vam se dopasti.

Pouzdanost kojoj možete verovati: K2 je brend koji stoji iza svojih proizvoda. Naša reputacija se gradi na zadovoljstvu naših kupaca, pa garantujemo pouzdanost i doslednost u svakoj bočici, tubi ili ambalaži koju otvorite.

Raznovrsnost za sve vaše potrebe: Naš asortiman proizvoda je sveobuhvatan i raznolik. Bez obzira da li trebate proizvode za pranje, poliranje, zaštitu ili unapređenje enterijera, K2 ima rešenje za sve. Od šampona i voskova do zaštite od UV zračenja i osveživača vazduha, mi imamo sve što vam je potrebno.

Za svakog ljubitelja automobila: K2 Auto Kozmetika je tu da podrži vašu strast prema vožnji i automobilima. Naši proizvodi će vam omogućiti da svoj automobil održavate u vrhunskom stanju i da uživate u vožnji na potpuno novom nivou.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend