Shine Mate Aku Rotaciona Polir Mašina

Shine Mate Aku Rotaciona Polir Mašina

57,200.00 din.

Shine Mate Aku Rotaciona Polir Mašina predstavlja vrhunski alat za poliranje koji koristi naprednu tehnologiju kako bi pružio izvanredne performanse uz dugotrajan životni vek. Opremljena DC motorom bez četkica (BLDC), ova polir mašina nudi veću efikasnost i pouzdanost, čime se osigurava stabilan rad i smanjenje troškova održavanja.

Dvostruki reduktor pruža održavanje dvostrukog obrtnog momenta čak i pri niskim brzinama, omogućavajući vam precizno poliranje laka čak i pri sporim brzinama, bez rizika od pregrevanja. Ergonomski dizajnirano kućište za rukovanje osigurava udobno i stabilno držanje, pri čemu je mala težina od samo 1,6 kg (bez baterije) čini izuzetno lakom za rukovanje. Ova dobro izbalansirana distribucija smanjuje zamor tokom dugotrajnog poliranja.

Kategorija:

Opis

Podešavanje promenljive brzine i izlaz konstantne brzine omogućava vam glatko pokretanje i preciznu kontrolu, dok ograničenje struje preopterećenja štiti motor od oštećenja i produžava njegov životni vek. S ulaznim naponom od 18V DC i rasponom brzina od 500 do 1800 o/min, ova polir mašina pruža optimalne performanse za različite vrste poliranja.

U pakovanju dolaze 2 Li-ion baterije kapaciteta 2.5Ah, osiguravajući vam dovoljno snage za neprekidno korišćenje, kao i bočna drška, ključ i nosači promjera 30/50/74mm koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za poliranjem. Shine Mate Aku Rotaciona Polir Mašina je pouzdan i efikasan alat koji će vam pomoći da postignete sjajne rezultate u vašim poliranjima

Dodatne informacije