Shine Mate Aku Rotaciona Polir Masina

Shine Mate Aku Rotaciona Polir Masina

60,000.00 din.

Shine Mate EB251-5 akumulatorska rotaciona polir mašina je vrhunski alat koji kombinira izuzetne karakteristike s praktičnošću bežičnog rada. Ova mašina osigurava izvanredne performanse zahvaljujući snažnoj Samsung bateriji koja omogućuje rad u rasponu od 700 do 1500 o/min, pružajući vam fleksibilnost i kontrolu tijekom poliranja.

S dvostrukom redukcijom i promjerom od 5″ (125mm), ova polir mašina omogućuje vam učinkovito poliranje različitih površina, bez obzira na njihovu teksturu ili stanje. Bez potrebe za kabelom, možete slobodno manevrirati oko vašeg vozila ili radnog prostora bez ograničenja.

SKU: EB251 Kategorija:

Opis

Set dolazi s dva Li-ion baterije od 18V – 5Ah (ukupno 90Wh), što vam omogućuje duži radni vijek bez potrebe za ponovnim punjenjem. Uz punjač za bateriju, brzo možete napuniti svoje baterije i nastaviti s radom. Bočna drška osigurava stabilnost i udobnost tijekom rada, dok nosač promjera 125mm omogućuje jednostavno pričvršćivanje dodataka.

Uz ključ koji dolazi u setu, zamjena dodataka je brza i jednostavna. Shine Mate EB251-5 akumulatorska rotaciona polir mašina je idealan alat za sve koji traže visoke performanse i praktičnost bežičnog rada u svojim poliranjima i detaljnim radovima na vozilima

Dodatne informacije