Shine Mate Aku Usisivac

Shine Mate Aku Usisivac

47,600.00 din.

Shine Mate Aku Usisivač je vrhunski alat koji pruža bezbrižno čišćenje vašeg doma ili radnog prostora bez ograničenja kablova. Ovaj akumulatorski usisivač omogućava vam mokro i suvo usisavanje, čineći ga idealnim izborom za različite zadatke čišćenja.

Sa snažnim motorom četkica i voltazom od 18V DC, ovaj usisivač pruža pouzdano usisavanje sa ulaznom snagom od 110W za suvo usisavanje i 150W za mokro usisavanje. Sa opcijom manje brzine od 28000/min i veće brzine od 33000/min, možete prilagoditi brzinu usisavanja prema vrsti i količini prljavštine

SKU: EC400 Kategorija:

Opis

Višenamenski dizajn ovog usisivača uključuje različite glave za suvo usisavanje prašine i ostataka, kao i glavu za usisavanje vode i čišćenje tekstila, pružajući vam sveobuhvatno čišćenje različitih površina. Sa maksimalnom zapreminom vazduha od 1.6CMB/min i impresivnim kapacitetom rezervoara od 3.8L za suvo usisavanje i 5.5L za mokro usisavanje, ovaj usisivač omogućava vam dugotrajno čišćenje bez čestog pražnjenja.

U pakovanju dolazi sa širokim spektrom dodataka koji uključuju usisno crevo, kosa mlaznica, mlaznica za pukotine, mlaznica sa podesivim uglom, ravna usisna mlaznica, mlaznica za usisavanje vode, korpa za mlaznice, korpa za flašu sa raspršivačem, šelna za crevo, kvadratna kuka, boca za prskanje, meka ravna usisna cev, adapter i kaiš za nošenje preko ramena, osiguravajući vam sve što vam je potrebno za efikasno čišćenje.

Shine Mate Aku Usisivač je pouzdan i praktičan alat koji će vam olakšati čišćenje i održavanje vašeg doma ili radnog prostora, pružajući vam besprekorne rezultate bez nepotrebnog napora

Dodatne informacije