MaxShine Akumulatorska Polir Masina

MaxShine Akumulatorska Polir Masina

34,500.00 din.

Aku polir mašina je kompaktna 12V bežična mašina za poliranje koja kombinuje praktičnost, efikasnost i višenamensku upotrebu. Ova ručna mini mašina za poliranje omogućava vam da brzo i efikasno postignete sjajan sjaj na vašem vozilu, bez obzira da li je reč o automobilu, motociklu ili drugim površinama koje zahtevaju poliranje.

Sa svojim dvostrukim dejstvom, ova mašina omogućava vam da birate između orbitalnog ili rotacionog poliranja, prilagođavajući se potrebama vašeg posla. Sadrži nosače od 1,5 inča i 2 inča, kao i produžne šipke koje olakšavaju pristup teško dostupnim mestima, čineći vaše poliranje još efikasnijim.

SKU: M0312 Kategorije: ,

Opis

Sa šest različitih podešavanja brzine (od 2500 do 6000 obrtaja u minuti), možete precizno kontrolisati brzinu u skladu sa površinom koju polirate i vašim željenim rezultatima. Digitalni ekran prikazuje trajanje baterije, omogućavajući vam da precizno planirate svoj rad i osigurate neprekidnu upotrebu.

Ova mašina dolazi sa dve baterije od 2300 mAh, što znači da uvek imate jednu rezervnu bateriju koja čeka da se koristi dok druga radi, osiguravajući da nikada nećete ostati bez snage. Paket takođe uključuje čvrstu futrolu sa kutijom u boji za praktično skladištenje i transport.

Uz Mini bežičnu polirku dobijate sve što vam je potrebno za profesionalno poliranje, uključujući raznovrsne nastavke za glavu za poliranje, sunđere, vunu i mikrofiberne krpe. Spremni da zadovolje najrazličitije potrebe, ovi dodaci omogućavaju vam da postignete savršen sjaj na svakoj površini.

Sa svojom kompaktnom veličinom, snažnim performansama i obimnim paketom dodataka, M0312 Aku polir mašina je savršen alat za sve entuzijaste automobila, profesionalce u auto-industriji ili bilo koga ko želi postići profesionalne rezultate kod kuće ili u radionici

Dodatne informacije