Shine Mate Disk Za Skidanje Lepka Sa Nosacem / 88x15mm

Shine Mate Disk Za Skidanje Lepka Sa Nosacem / 88x15mm

800.00 din.

Shine Mate Disk za Skidanje Lepka s Nosačem dimenzija 88 x 15mm je izuzetno praktičan alat namijenjen uklanjanju ljepila s različitih površina. Ovaj disk je opremljen s učinkovitim alatnim nosačem koji omogućava stabilno i precizno uklanjanje ljepila bez oštećenja podloge.

Sa svojim kompaktnim dimenzijama, ovaj disk je idealan za rad na manjim površinama ili za precizne zadatke gdje je potrebna kontrolirana primjena smanjivanja ljepila. Njegova veličina od 88 x 15mm omogućava jednostavno manevriranje i upravljanje tijekom rada.

SKU: 321351 Kategorija:

Opis

Disk je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost u različitim situacijama. Oštri rubovi dizajnirani su kako bi učinkovito i precizno uklonili ljepilo bez oštećenja ili ogrebotina na površini.

Shine Mate Disk za Skidanje Lepka s Nosačem pruža praktično rješenje za uklanjanje ljepila s različitih površina, čineći ga neizostavnim alatom u vašem arsenalu za rad. Bez obzira na to trebate li ukloniti ljepilo s automobila, namještaja ili drugih površina, ovaj disk će vam omogućiti brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje ljepila bez problema.

Dodatne informacije