Shine Mate Ekscentricna Slajferica Od 150mm

Shine Mate Ekscentricna Slajferica Od 150mm

30,800.00 din.

Shine Mate Ekscentrična Šlajferica od 150mm je moćan alat dizajniran da pruži izvanredne rezultate u obradi različitih površina sa maksimalnom preciznošću i efikasnošću. Sa ulaznom snagom od 600W, ova šlajferica nudi snagu i performanse potrebne za brzo i efikasno brušenje ili poliranje.

Sa širokim rasponom brzina od 3200 do 7200 obrtaja u minuti, možete prilagoditi brzinu rada prema vašim specifičnim potrebama i zahtevima projekta. Nosač prečnika 148mm omogućava stabilno vođenje šlajferice tokom rada, pružajući preciznost i kontrolu nad procesom.

Opis

Sa kablom za napajanje dužine 5 metara, imate veću slobodu kretanja i mogućnost rada na udaljenijim mestima od izvora napajanja. Prečnik orbite od 9mm omogućava ravnomerno brušenje ili poliranje bez stvaranja neželjenih tragova ili neravnina na površini.

Shine Mate Ekscentrična Šlajferica od 150mm je nezamenjiv alat u radionici svakog profesionalca ili entuzijaste, pružajući vrhunske rezultate i olakšavajući svaki projekat obrade površina. Bez obzira da li se bavite drvom, metalom ili plastikom, ova šlajferica će vam omogućiti da postignete željene rezultate sa minimalnim naporom i maksimalnom efikasnošću

Dodatne informacije