Shine Mate Ekscentrična Slajferica Od 150mm

Shine Mate Ekscentrična Slajferica Od 150mm

22,200.00 din.

Shine Mate Ekscentrična Slajferica Od 150mm je izvanredan alat koji omogućava besprekorno brušenje i poliranje različitih površina sa maksimalnom preciznošću i efikasnošću. Sa prečnikom od 150mm, ova slajferica je idealna za rad na većim površinama, omogućavajući brzo pokrivanje i efikasno obavljanje posla.

Njena ekscentrična akcija omogućava ravnomerno brušenje i poliranje bez stvaranja tragova ili neravnina, čineći je savršenim izborom za sve vrste projekata obrade površina. Bez obzira da li radite na drvima, metalima ili plastici, ova slajferica će vam omogućiti da postignete sjajne rezultate sa minimalnim naporom.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Sa snagom i performansama koje pruža Shine Mate, možete biti sigurni da će vaši projekti biti izvedeni sa vrhunskom preciznošću i kvalitetom. Ergonomski dizajn omogućava udobno rukovanje čak i tokom dugih perioda rada, dok visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost alata.

Shine Mate Ekscentrična Slajferica Od 150mm je nezamenjiv alat u radionici svakog profesionalca ili entuzijaste, pružajući vrhunske rezultate i olakšavajući svaki projekat obrade površina

Dodatne informacije

Ekscentar

3mm, 5mm

Dodatne informacije

Ekscentar

3mm, 5mm