Shine Mate Krzno Za Poliranje

Shine Mate Krzno Za Poliranje

650.00 din.1,300.00 din.

Shine Mate krzno za poliranje sa podlogom od kvalitetne vune je vrhunski proizvod koji donosi izuzetne performanse i rezultate u procesu poliranja vozila. Ovaj proizvod je specijalno dizajniran da zadovolji potrebe profesionalnih auto detaljera i entuzijasta koji teže besprekornom sjaju i glatkoći površina.

Sa svojom visokokvalitetnom vunenom podlogom, Shine Mate krzno pruža poboljšane performanse sečenja, omogućavajući efikasno uklanjanje tragova brusnog diska do granulacije 1500. Bez obzira na stepen oštećenja površine, ovo krzno garantuje brzo i efikasno uklanjanje nesavršenosti, ostavljajući za sobom besprekoran završni sjaj.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Visina vune od 15mm omogućava jaču silu rezanja i sposobnost čišćenja, što rezultira bržim i preciznijim radom. Ova karakteristika čini Shine Mate krzno idealnim za upotrebu rotacionom polir mašinom, pružajući korisnicima veću kontrolu nad procesom poliranja i optimalne rezultate.

Ne samo da efikasno uklanja tragove brusnog diska, već Shine Mate krzno za poliranje takođe ostavlja površinu čistom i bez tragova, bez potrebe za dodatnim čišćenjem. Ovo čini proces poliranja bržim i efikasnijim, štedeći dragoceno vreme i napore.

Ukratko, Shine Mate krzno za poliranje sa podlogom od kvalitetne vune predstavlja vrhunski alat za postizanje besprekornog sjaja i glatkoće površina vozila. Sa svojim poboljšanim performansama sečenja, visokom efikasnošću i jednostavnom upotrebom, ovaj proizvod postaje nezamenljiv deo arsenal auto detaljera i zaljubljenika u automobile širom sveta

Dodatne informacije

Krzno

82mm, 130mm, 157mm

Dodatne informacije

Krzno

82mm, 130mm, 157mm