Shine Mate Medjunosac Sa 53 Rupe / 148x10mm

Shine Mate Medjunosac Sa 53 Rupe / 148x10mm

500.00 din.

Shine Mate Međupodloška dimenzija 148 x 10mm s 53 rupa predstavlja visokokvalitetnu podlogu dizajniranu za korištenje s brusnim diskovima ili pločama. Ova međupodloška pruža dodatnu podršku i amortizaciju tijekom brušenja, što rezultira boljim rezultatima i duljim vijekom trajanja brusnih materijala.

Sa svojih 53 rupa, ova međupodloška omogućuje učinkovito odvođenje prašine i topline tijekom rada, čime se smanjuje rizik od pregrijavanja brusnih materijala i poboljšava radni učinak. Dimenzije od 148 x 10mm čine je pogodnom za upotrebu s različitim veličinama brusnih diskova ili ploča.

SKU: 72202 Kategorija:

Opis

Međupodloška je izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurala dugotrajnost i pouzdanost u zahtjevnim radnim uvjetima. Njena robusna konstrukcija pruža stabilnost i preciznost tijekom brušenja, čineći je neizostavnim dodatkom za svakog majstora ili profesionalca.

Shine Mate Međupodloška dimenzija 148 x 10mm 53 Rupe je nezamjenjiva podloga koja će poboljšati performanse vaših brusnih diskova ili ploča, omogućavajući vam postizanje glatkih i preciznih rezultata u vašim brušenim projektima

Dodatne informacije