Shine Mate Mikrofiber Za Poliranje Na Sundjeru / 140mm

Shine Mate Mikrofiber Za Poliranje Na Sundjeru / 140mm

950.00 din.

Shine Mate Micro-fiber za poliranje (fino) na sunđeru prečnika 140mm je vrhunski proizvod namenjen postizanju besprekornog sjaja na površinama vozila. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom mikro-fibera i sunđera, ovaj proizvod nudi neuporedivu efikasnost i jednostavnost u procesu poliranja.

Svojim prečnikom od 140mm, ovaj sunđer je optimalne veličine za brzo i efikasno poliranje većih površina vozila. Bez obzira na stepen oštećenja ili nečistoća na površini, Shine Mate Micro-fiber garantuje sjajnu završnu obradu, čineći površinu glatkom i blistavom poput ogledala

SKU: 41255 Kategorija:

Opis

Sa 100% nano mikro-fiberom, ovaj proizvod vraća sjaj na površinu, ostavljajući je sjajnom i bez oštećenja. Mikro-fiber vlakna su posebno dizajnirana da efikasno uklone fine nečistoće, ogrebotine i tragove, dajući površini novu, blistavu teksturu.

Ovaj proizvod je idealan za sve vrste vozila, od automobila do kamiona i motocikala, kao i za sve vrste boja i lakova. Njegova jednostavna upotreba i visoka efikasnost čine ga nezamenljivim alatom za profesionalne auto detaljere, kao i ljubitelje automobila koji žele postići vrhunske rezultate.

Ukratko, Shine Mate Micro-fiber za poliranje na sunđeru prečnika 140mm je vrhunski proizvod koji nudi besprekorni sjaj i glatkoću površina vozila. Sa svojim jedinstvenim kombinacijama mikro-fibera i sunđera, garantuje vrhunske rezultate i ostavlja površinu izgledom poput ogledala, čineći vaše vozilo primamljivim i elegantnim

Dodatne informacije