Shine Mate Mobilna Kolica Za Polir Masine, Alate i Materijale Za Poliranje

Shine Mate Mobilna Kolica Za Polir Masine, Alate i Materijale Za Poliranje

47,800.00 din.

Shine Mate mobilna kolica za polir mašine, alate i materijale za poliranje su izvanredno dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe profesionalnih poliraca automobila. Ova kolica kombinuju izvanredan težinski kapacitet i trajnost s praktičnim karakteristikama koje olakšavaju organizaciju i transport vaših alata i materijala za poliranje.

Sa odvojivom tablom za kuke, koja je kompatibilna sa skoro svim kukama na tržištu, ova kolica su izuzetno prilagodljiva i zadovoljavaju različite potrebe poliranja. Zahvaljujući višestrukoj upotrebi, možete uredno organizovati i čuvati predmete poput polir mašina, sunđera za poliranje i pasta za poliranje, što omogućava veću efikasnost rada.

SKU: TC026 Kategorija:

Opis

Kolica su opremljena odvojivom tablom za kačenje kuka, kao i tablom sa strane za kačenje kuka, što omogućava praktično organizovanje alata i materijala. Takođe, fioke poseduju mehanizam za sprečavanje nenamernog otvaranja, čime se osigurava sigurno čuvanje i transport vaših dragocenih alata.

Dimenzije ovih kolica bez table su 66 x 46.5 x 102cm, dok su sa tablom 66 x 46.5 x 151cm, pružajući dovoljno prostora za organizaciju vaših alata i materijala. Težina kolica iznosi 41kg, što ih čini stabilnim i izdržljivim za svakodnevnu upotrebu u radionici.

Shine Mate mobilna kolica za polir mašine, alate i materijale za poliranje su idealan izbor za sve polirce koji traže praktično i efikasno rešenje za organizaciju i transport svojih alata i materijala

Dodatne informacije