Shine Mate Nosac 6 Rupa Bosch / 148mm

Shine Mate Nosac 6 Rupa Bosch / 148mm

1,700.00 din.

Shine Mate nosač sa 6 rupa, kompatibilan sa Bosch GEX 150, 150 AC i 150 Turbo modelima, predstavlja visokokvalitetni dodatak za polir mašine koji omogućava efikasno i precizno poliranje različitih površina. Ovaj nosač je dizajniran s ciljem pružanja optimalne podrške i performansi prilikom poliranja, nudeći korisnicima praktičnost i pouzdanost u radu.

Sa svojim 148mm prečnikom i 6 rupa, ovaj nosač je savršeno prilagođen za Bosch GEX 150, 150 AC i 150 Turbo modele, obezbeđujući čvrsto i stabilno pričvršćivanje na polir mašinu. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i dugotrajnost, čime se osigurava pouzdana podrška tokom dugih radnih sati.

SKU: 27625 Kategorija:

Opis

Nosač sa 6 rupa omogućava efikasno izvlačenje prašine i bolje hlađenje tokom poliranja, što rezultira smanjenjem habanja brusnog materijala i boljim rezultatima poliranja. Osim toga, nosač je pažljivo izbalansiran kako bi se smanjile vibracije i osiguralo ravnomerno poliranje bez ostavljanja neželjenih tragova ili ogrebotina.

Uz kompatibilnost sa Bosch GEX 150, 150 AC i 150 Turbo modelima, Shine Mate nosač sa 6 rupa je idealan dodatak za sve koji traže visokokvalitetno rešenje za svoje poliranje. Pružajući pouzdanost, preciznost i efikasnost, ovaj nosač će vam pomoći da postignete profesionalne rezultate sa lakoćom i bez napora

Dodatne informacije