Shine Mate Nosac Multi Hole 5/16″ / 150x12mm

Shine Mate Nosac Multi Hole 5/16″ / 150x12mm

1,150.00 din.

Shine Mate Nosac Multi Hole dimenzija 5/16″ / 150x12mm je visokokvalitetni nosač dizajniran za poliranje automobilskih površina s izvanrednom učinkovitošću i preciznošću. Ovaj nosač nudi izuzetnu podršku i stabilnost tijekom procesa poliranja, omogućujući korisnicima postizanje profesionalnih rezultata s lakoćom.

Sa svojih 150 mm duljine i 12 mm debljine, ovaj nosač je pogodan za poliranje većih površina s minimalnim naporom. Višenamjenski dizajn s više rupa omogućuje učinkovito odvođenje prašine i topline tijekom rada, čime se poboljšava učinkovitost i produljuje životni vijek brusnih diskova ili ploča.

SKU: 20965 Kategorija:

Opis

Nosač je izrađen od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurao dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost u zahtjevnim radnim uvjetima. Njegova robusna konstrukcija pruža stabilnost i preciznost, čineći ga idealnim alatom za profesionalce u automobilskoj industriji.

Shine Mate Nosac Multi Hole 5/16″ / 150x12mm je nezamjenjiv alat za sve polirne projekte, pružajući korisnicima potrebnu podršku i kvalitetu kako bi postigli besprijekorne rezultate u održavanju i poboljšanju izgleda vozila

Dodatne informacije