Shine Mate Nosac Multi-Hole M8

Shine Mate Nosac Multi-Hole M8

2,000.00 din.2,500.00 din.

Shine Mate Multi-Hole M8 je visokokvalitetni dodatak za polir mašine koji pruža izvanredne performanse i preciznost u poliranju različitih površina. Ovaj Multi-Hole M8 nosač je posebno dizajniran za pružanje efikasnog i ravnomernog poliranja, svestran je i pogodan za različite vrste radova.

Sa svojim M8 navojem, ovaj nosač se lako montira na polir mašinu, pružajući čvrsto i stabilno pričvršćivanje. Dizajniran je sa višestrukim rupama koje omogućavaju efikasno izvlačenje prašine i bolje hlađenje tokom poliranja, što rezultira produženim vekom trajanja alata i boljim rezultatima poliranja.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Nosač je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i otpornost na habanje, što ga čini pouzdanim alatom za dugotrajnu upotrebu. Takođe, nosač je pažljivo izbalansiran kako bi se smanjile vibracije i osiguralo ravnomerno poliranje bez ostavljanja tragova ili ogrebotina.

Shine Mate Multi-Hole M8 nosač je idealan izbor za sve koji traže visokokvalitetni dodatak za svoju polir mašinu, pružajući izuzetne performanse i rezultate bez kompromisa. Bez obzira da li se bavite poliranjem automobila, nameštaja ili drugih površina, ovaj nosač će vam pomoći da postignete profesionalne rezultate sa lakoćom i preciznošću

Dodatne informacije

Nosac

125mm, Za EX Masine, Za Ex Masine 150mm

Dodatne informacije

Nosac

125mm, Za EX Masine, Za Ex Masine 150mm