Shine Mate Nosac Ruzice Na Cicak / 30mm

Shine Mate Nosac Ruzice Na Cicak / 30mm

600.00 din.

Shine Mate Nosač Ružice dimenzija 30mm s čičak lepkom je praktičan alat dizajniran za različite polirske i brušenje aplikacije. Ovaj nosač je posebno namijenjen za pričvršćivanje brusnih ploča i diskova s čičak lepkom, omogućavajući jednostavnu zamjenu i sigurno držanje tijekom rada.

Sa svojih 30mm u promjeru, ovaj nosač je pogodan za poliranje manjih površina ili za detaljne radove gdje je potrebna preciznost. Čičak lepak osigurava čvrsto prianjanje brusnih ploča i diskova, omogućavajući vam učinkovito brušenje ili poliranje bez straha od odvajanja ili klizanja.

SKU: 71112 Kategorija:

Opis

Nosač je izrađen od kvalitetnih materijala kako bi osigurao dugotrajnost i pouzdanost u različitim radnim uvjetima. Njegova kompaktna veličina omogućuje jednostavno rukovanje i upravljanje, čime olakšava vaš rad i omogućava veću kontrolu nad postupkom brušenja ili poliranja.

Shine Mate Nosač Ružice dimenzija 30mm s čičak lepkom je nezamjenjiv alat za svakoga tko traži pouzdanu podršku u poliranju i brušenju. S visokom kvalitetom izrade i praktičnom upotrebom, ovaj nosač će vam omogućiti postizanje profesionalnih rezultata u vašim radnim projektima

Dodatne informacije