Shine Mate Nosac Sa 6 Rupa / 148mm

Shine Mate Nosac Sa 6 Rupa / 148mm

950.00 din.

Shine Mate Nosač (4 Šrafa) sa 6 rupa, kompatibilan s Black&Decker, Dewalt i Makita alatima, dimenzija 148mm, predstavlja visokokvalitetni alat za različite polirne i brušene aplikacije. Ovaj nosač je posebno dizajniran kako bi pružio izvanrednu podršku i stabilnost tijekom obrade površina.

Sa svojih 6 rupa, nosač omogućuje učinkovito odvođenje prašine i topline tijekom rada, što rezultira čistim radnim okruženjem i produljenim vijekom trajanja brusnih ploča ili diskova. Kompatibilnost s popularnim markama alata poput Black&Decker-a, Dewalt-a i Makita-e čini ovaj nosač praktičnim izborom za profesionalne korisnike koji traže pouzdan alat koji će se lako integrirati u njihov postojeći set alata.

SKU: 27460 Kategorija:

Opis

Robusna konstrukcija nosača osigurava dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost, čineći ga idealnim alatom za različite radne uvjete. Nosač se lako pričvršćuje na alate s četiri šrafa, pružajući sigurno držanje tijekom rada.

Shine Mate Nosač (4 Šrafa) 6 Rupa, kompatibilan s Black&Decker, Dewalt i Makita alatima, dimenzija 148mm, je nezamjenjiv alat za sve vrste polirnih i brušenih aplikacija, pružajući korisnicima potrebnu podršku i kvalitetu za postizanje profesionalnih rezultata

Dodatne informacije