Shine Mate Nosac Za Busilicu M6 / 75mm

Shine Mate Nosac Za Busilicu M6 / 75mm

500.00 din.

Shine Mate Nosač za Bušilicu M6 dimenzija 75mm je visokokvalitetni alat dizajniran za pouzdano i precizno bušenje različitih materijala. Ovaj nosač omogućuje sigurno pričvršćivanje bušilice s M6 navojem, pružajući stabilnost i kontrolu tijekom rada.

Sa svojim kompaktnim dimenzijama od 75mm, ovaj nosač je idealan za manje projekte i rad na teže dostupnim mjestima. Bez obzira radi li se o bušenju rupe u drvu, metalu ili drugim materijalima, ovaj nosač osigurava preciznost i pouzdanost u svakom koraku.

SKU: 22230221 Kategorija:

Opis

Nosač je izrađen od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurao dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost, čineći ga idealnim alatom za različite radne zadatke. Njegov kompaktni dizajn omogućuje korisnicima jednostavno rukovanje i manevriranje, čineći bušenje bržim i efikasnijim.

Shine Mate Nosač za Bušilicu M6 75mm je neizostavan alat za svakog majstora ili hobista koji traži pouzdanu podršku tijekom bušenja. Sa svojim kvalitetnim dizajnom i praktičnom upotrebljivošću, ovaj nosač će zadovoljiti sve vaše potrebe za bušenjem

Dodatne informacije