Shine Mate Nosac Za Krzno M14 / 175mm

Shine Mate Nosac Za Krzno M14 / 175mm

1,100.00 din.

Shine Mate nosač za krzno je ključni dodatak za vašu polir mašinu, dizajniran da vam omogući efikasno i besprekorno poliranje sa izvanrednim rezultatima. Ovaj nosač je opremljen oblikovanim poliuretanskim diskom prečnika 175mm, što ga čini idealnim za različite površine i vrste krzna.

SKU: 130682 Kategorija:

Opis

Sa M14 navojem za direktnu montažu na vašu polir mašinu, ovaj nosač je jednostavan za postavljanje i korišćenje. Nosač je veoma dobro izbalansiran, što omogućava stabilno i precizno poliranje bez nepotrebnih vibracija ili oscilacija. Takođe, poseduje fleksibilnu periferiju koja omogućava prilagođavanje različitim konturama i površinama, što rezultira ravnomernijim i kvalitetnijim poliranjem.

Kroz svoj inovativni dizajn, Shine Mate nosač za krzno ne samo da pruža izuzetne performanse poliranja, već i štiti vašu polir mašinu od oštećenja i habanja. Bez obzira da li se bavite poliranjem automobila, nameštaja ili drugih površina, ovaj nosač će vam pomoći da postignete profesionalne rezultate sa minimalnim naporom i maksimalnom preciznošću

Dodatne informacije