Shine Mate Nosac Za Polirku M14 / 30mm

Shine Mate Nosac Za Polirku M14 / 30mm

700.00 din.

Shine Mate Nosač Za Polirku M14 dimenzija 30mm je kompaktni, ali izuzetno pouzdan alat namijenjen poliranju različitih površina. Specijalno je dizajniran kako bi bio kompatibilan s setom za poliranje EP803K, pružajući podršku i stabilnost tijekom poliranja.

S M14 navojem, ovaj nosač se lako pričvršćuje na različite modele polirki, što olakšava njegovu integraciju s vašim postojećim alatima. S promjerom od 30mm, ovaj nosač je posebno pogodan za precizno poliranje manjih površina ili za detaljne radove.

SKU: 1421230 Kategorija:

Opis

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj nosač je izdržljiv i pouzdan, pružajući vam dugotrajan alat za vaše polirske projekte. Njegova kompaktna veličina omogućuje jednostavno rukovanje i upravljanje, omogućavajući vam veću kontrolu tijekom rada.

Shine Mate Nosač Za Polirku M14 30mm je neizostavan alat za svakoga tko traži pouzdanu podršku tijekom poliranja različitih površina. S kvalitetnim dizajnom i praktičnom upotrebljivošću, ovaj nosač će vam omogućiti postizanje profesionalnih rezultata u vašim polirnim projektima

Dodatne informacije