Shine Mate Nosac Za Polirku M14 / 48mm

Shine Mate Nosac Za Polirku M14 / 48mm

700.00 din.

Shine Mate Nosač Za Polirku M14 dimenzija 48mm je visokokvalitetni alat dizajniran za precizno poliranje različitih površina. Ovaj nosač je posebno prilagođen za korištenje s setom za poliranje EP803K, pružajući pouzdanu podršku tijekom poliranja.

S M14 navojem, ovaj nosač se lako pričvršćuje na različite modele polirki, osiguravajući jednostavnu integraciju s vašim postojećim alatima. S prečnikom od 48mm, ovaj nosač je idealan za precizno poliranje manjih površina ili za detaljne radove, omogućavajući vam da postignete željene rezultate.

SKU: 1422048 Kategorija:

Opis

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj nosač je izdržljiv i pouzdan, pružajući vam dugotrajan radni alat za vaše polirske projekte. Njegova kompaktna veličina omogućuje jednostavno rukovanje i upravljanje, čime olakšava vaš rad i osigurava visoku razinu kontrole.

Shine Mate Nosač Za Polirku M14 48mm je neizostavan alat za svakoga tko traži pouzdanu podršku tijekom poliranja različitih površina. Sa svojim kvalitetnim dizajnom i praktičnom upotrebljivošću, ovaj nosač će vam omogućiti postizanje profesionalnih rezultata u vašim polirnim projektima

Dodatne informacije