Shine Mate Nosac Za Polirku M14 / 74mm

Shine Mate Nosac Za Polirku M14 / 74mm

750.00 din.

Shine Mate Nosač Za Polirku M14 dimenzija 74mm je kvalitetan alat dizajniran za efikasno i precizno poliranje različitih površina. Ovaj nosač je posebno prilagođen za korištenje s setom za poliranje EP803K, pružajući pouzdanu podršku tijekom procesa poliranja.

Sa svojim M14 navojem, ovaj nosač se lako montira na različite polirke, osiguravajući jednostavnu integraciju s vašim postojećim alatima. Dimenzije od 74mm čine ga idealnim za poliranje manjih površina ili detaljnih radova, pružajući korisnicima preciznost i kontrolu tijekom rada.

SKU: 1423174 Kategorija:

Opis

Nosač je izrađen od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurao dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost, čineći ga pouzdanim alatom za različite polirne projekte. Njegov kompaktan dizajn omogućuje jednostavno rukovanje i manevriranje, čineći poliranje bržim i efikasnijim.

Shine Mate Nosač Za Polirku M14 74mm je neizostavan alat za sve koji traže pouzdanu podršku tijekom poliranja različitih površina. Sa svojim kvalitetnim dizajnom i praktičnom upotrebljivošću, ovaj nosač će vam omogućiti postizanje profesionalnih rezultata u vašim polirnim projektima

Dodatne informacije