MaxShine Pneumatska Prskalica Za Penu / 1L

MaxShine Pneumatska Prskalica Za Penu / 1L

5,800.00 din.

MaxShine Pneumatska Prskalica Za Penu 1L je vrhunski alat za pranje pod pritiskom koji vam omogućava da brzo i efikasno uklonite prljavštinu i ostatke sa površina vašeg vozila. Ovaj pneumatski pištolj za prskanje dizajniran je sa jednostavnom montažom direktno na bilo koju mašinu za pranje pod pritiskom, pružajući vam dodatnu funkcionalnost i praktičnost tokom vašeg čišćenja.

Jedna od ključnih karakteristika ove prskalice je mogućnost preciznog mešanja deterdženata sa penom, što vam omogućava da dobijete gustu, bogatu penu koja efikasno uklanja prljavštinu i ostatke sa površine. Podesiva širina prskanja omogućava vam da prilagodite ugao prskanja prema vašim potrebama, omogućavajući vam da efikasno očistite različite površine vozila.

SKU: SMFC001 Kategorija:

Opis

Ovaj pneumatski pištolj ima radni pritisak od 70 bara i protok od 20 litara u minuti, što ga čini snažnim i efikasnim alatom za pranje pod pritiskom. Sa njegovom pomoći, možete brzo i temeljno očistiti svoje vozilo, ostavljajući ga blistavim i sjajnim.

Ukratko, MaxShine Pneumatska Prskalica Za Penu 1L je pouzdan i efikasan alat koji vam omogućava da brzo i lako očistite svoje vozilo, pružajući vam profesionalne rezultate svaki put. Sa jednostavnom montažom i podesivom širinom prskanja, ova prskalica je savršen dodatak vašem setu za pranje pod pritiskom, čineći vaše čišćenje još lakšim i efikasnijim

Dodatne informacije