Shine Mate Rucni Blok / 150mm

Shine Mate Rucni Blok / 150mm

700.00 din.

Shine Mate Ručni Blok dimenzija 150mm je nezamenjiv alat za svakog ljubitelja detaljnog rada na površinama vozila. Ovaj ručni blok nudi izvanrednu kontrolu i preciznost tokom procesa poliranja, omogućavajući vam da postignete profesionalne rezultate bez obzira na to da li ste početnik ili iskusni profesionalac.

Izrađen od visokokvalitetne plastike, Shine Mate Ručni Blok je izuzetno izdržljiv i otporan na habanje, pružajući vam dugotrajnu upotrebu bez gubitka performansi. Sa svojim ergonomski oblikovanim dizajnom i udobnim držačem, ovaj blok omogućava udobno držanje tokom dužih perioda rada, smanjujući zamor i omogućavajući vam da se fokusirate na postizanje besprekornih rezultata.

SKU: 714602 Kategorija:

Opis

Dimenzije od 150mm pružaju vam veću pokrivenost i efikasnost prilikom rada na većim površinama vozila, što vam omogućava da brže i efikasnije završite posao. Ovaj blok je idealan za ravnanje neravnina, uklanjanje ogrebotina i postizanje sjajnog finiša na svakom delu vozila.

Shine Mate Ručni Blok 150mm je neophodan alat u kolekciji svakog ljubitelja automobila koji teži perfekciji u održavanju i negovanju svog vozila. Bez obzira da li radite na svojem automobilu ili pružate profesionalne usluge, ovaj ručni blok će vam pomoći da postignete vrhunske rezultate i istaknete se svojim veštinama u svetu detaljnog rada na vozilima

Dodatne informacije