Shine Mate Rucni Blok Za Vodobrusni Papir / 70x125mm

Shine Mate Rucni Blok Za Vodobrusni Papir / 70x125mm

500.00 din.

Shine Mate Ručni Blok (Rašpa) Za Vodobrusni Papir donosi profesionalnu kvalitetu i preciznost u vaše brušenje i poliranje projekte. Sa dimenzijama od 70 x 125mm, ovaj blok osigurava udobno rukovanje i optimalnu kontrolu, čineći proces brušenja jednostavnim i učinkovitim.

Opremljen s vodootpornim papirima srednje granulacije, ovaj ručni blok je savršen odabir za uklanjanje neravnina, brušenje i pripremu površina za daljnje obrade. Srednja granulacija omogućuje brzo i učinkovito uklanjanje materijala, dok vam istovremeno pruža dovoljno kontrole nad procesom.

SKU: 71205 Kategorija:

Opis

Izrađen od izdržljivog materijala, Shine Mate Ručni Blok (Rašpa) za Vodobrusni Papir jamči dugotrajnu upotrebu bez gubitka performansi. Ergonomski dizajniran za udobnost i preciznost, ovaj blok omogućava korisnicima da postignu besprijekorne rezultate bez napora ili zamora ruku.

Bilo da ste profesionalni obrtnik ili entuzijastični DIY entuzijast, ovaj ručni blok je pouzdan alat koji će poboljšati vaše radne procese i rezultate. Uz Shine Mate Ručni Blok (Rašpa) Za Vodobrusni Papir, svaki projekt postaje lakši i kvalitetniji

Dodatne informacije