Shine Mate Sundjer Za Poliranje / 150x30mm

Shine Mate Sundjer Za Poliranje / 150x30mm

500.00 din.700.00 din.

Shine Mate sunđeri za poliranje u dimenzijama 150x30mm su nezamjenjiv alat za postizanje vrhunskih rezultata u svakom projektu poliranja. S tri različite vrste – sunđer za umereno rezanje, sunđer za teško rezanje i sunđer za poliranje oranž (Medium-Cut) – ovaj set nudi sve što vam je potrebno za postizanje profesionalnih rezultata

Svaki sunđer izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Sa svojim preciznim dimenzijama i vrhunskom izvedbom, Shine Mate sunđeri za poliranje garantiraju profesionalne rezultate u svakom koraku procesa poliranja

SKU: N/A Kategorija:

Opis

  • Sunđer za Umereno Rezanje: Ovaj sunđer pruža srednje agresivnu akciju rezanja, idealnu za uklanjanje umjerenih oštećenja laka i ogrebotina. Nudi optimalnu ravnotežu između efikasnosti i sigurnosti površine.
  • Sunđer za Teško Rezanje: Ovaj sunđer karakterizira visoko agresivna akcija rezanja, namijenjena za uklanjanje teških oštećenja laka i dubokih ogrebotina. Savršen je za intenzivne popravke i obnove lakiranih površina.
  • Sunđer za Poliranje Oranž (Medium-Cut): Ovaj sunđer nudi srednje-agresivnu akciju rezanja, čineći ga idealnim za detaljno uklanjanje oštećenja i pripremu površine za poliranje. Pruža izvanredne rezultate uz minimalan napor.

Dodatne informacije

Sundjer

Zuti, Oranz, Plavi

Dodatne informacije

Sundjer

Zuti, Oranz, Plavi