Shine Mate Sundjer Za Poliranje / 150x50mm

Shine Mate Sundjer Za Poliranje / 150x50mm

750.00 din.850.00 din.

Shine Mate sunđeri za poliranje u dimenzijama 150x50mm su neophodni alati u arsenalu svakog entuzijastičnog polirača. Sa četiri različite vrste – oranž, sivi, plavi i žuti – ovi sunđeri nude širok spektar mogućnosti za postizanje profesionalnih rezultata.

Svaki od ovih sunđera izrađen je od visokokvalitetnih materijala, pružajući izdržljivost i dugotrajnost čak i pri intenzivnoj upotrebi. Sa svojim preciznim dimenzijama i vrhunskom izvedbom, Shine Mate sunđeri za poliranje čine svaki projekat poliranja jednostavnim, efikasnim i profesionalnim

SKU: N/A Kategorija:

Opis

  • Oranž (Medium-Cut): Ovaj sunđer nudi srednje agresivnu akciju rezanja, idealnu za uklanjanje umjereno teških oštećenja laka i ogrebotina. Pruža savršenu ravnotežu između učinkovitosti i sigurnosti površine.
  • Sivi (Finishing): Sivi sunđer pruža vrlo laganu akciju čišćenja i koristi se za maksimiziranje i poboljšanje sjaja tokom završne obrade. U kombinaciji s tečnim voskovima i zaptivačima, osigurava besprijekorni sjaj i dugotrajnu zaštitu.
  • Plavi (Fast-Cut): Plavi sunđer karakterizira brzu i efikasnu akciju rezanja, savršen za brzo uklanjanje manjih oštećenja i ogrebotina. Pruža brze rezultate bez kompromisa na kvaliteti obrade.
  • Žuti (High-Cut): Žuti sunđer nudi visoko agresivnu akciju rezanja, namijenjenu za uklanjanje teških oštećenja laka i dubokih ogrebotina. Idealan je za intenzivne popravke i obnove lakiranih površina.

Dodatne informacije

Sundjer

High-Cut, Fast-Cut, Finishing, Medium-Cut

Dodatne informacije

Sundjer

High-Cut, Fast-Cut, Finishing, Medium-Cut