Shine Mate Sundjer Za Poliranje Zeleni Ravni

Shine Mate Sundjer Za Poliranje Zeleni Ravni

800.00 din.1,100.00 din.

Shine Mate Zeleni Ravni Sunđer Za Poliranje predstavlja globalno vodeći inovativni alat za postizanje savršenog sjaja vašeg vozila. Sa svojim specijalno dizajniranim karakteristikama, ovaj sunđer je neizostavan dodatak vašoj kolekciji za održavanje automobila.

Dizajniran sa posebnom pažnjom za rotacione i dual action polirke, ovaj sunđer omogućava izuzetno efikasno poliranje uz minimalno prskanje, čime se smanjuje stvaranje nepoželjne toplote. Smanjenjem vibracija i pružajući lakše rukovanje, ovaj sunđer osigurava preciznost i udobnost tokom procesa poliranja.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Njegova izdržljivost omogućava visoke temperature i pranje u vodi, čime se produžava njegova trajnost i efikasnost. Zelena T120 teška rezana pena karakteriše se čvrstom konstrukcijom koja brzo uklanja duboke ogrebotine, prekomerno raspršivanje i oksidaciju, čineći vaše vozilo sjajnim i revitaliziranim.

Ovaj sunđer je posebno prikladan za keramičke boje otporne na grebanje, pružajući vrhunske rezultate čak i na najzahtjevnijim površinama. Sa Shine Mate Zelenim Ravni Sunđerom Za Poliranje, vaš automobil će zasjati poput nove, ostavljajući iza sebe besprijekoran sjaj i zaštitu

Dodatne informacije

Sundjer

150x25mm, 180x25mm

Dodatne informacije

Sundjer

150x25mm, 180x25mm