Shine Mate Sundjer Za Poliranje Zuti Ravni

Shine Mate Sundjer Za Poliranje Zuti Ravni

700.00 din.950.00 din.

Shine Mate Žuti Ravni Sunđer Za Poliranje predstavlja vrhunski alat za postizanje besprijekornog sjaja i izgleda vašeg vozila. Sa svojom žutom penom visoke rezanosti T80, ovaj sunđer nudi intenzivno sečenje koje je idealno za uklanjanje čak i najdubljih ogrebotina, spreja, jakih vrtložnih tragova, tragova brusnih diskova 1500 i jakih oksidacija.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Kada se koristi zajedno sa teškim polirajućim jedinjenjima, ova žuta pena omogućava temeljito poliranje koje će vašem vozilu vratiti sjaj i očistiti površinu od svih nedostataka. Njena visoka rezanost osigurava efikasno uklanjanje nedostataka bez ostavljanja tragova, pružajući vam profesionalne rezultate iz udobnosti vašeg doma.

Shine Mate Žuti Ravni Sunđer Za Poliranje je savršen alat za ljubitelje automobila koji žele postići vrhunski sjaj i izgled svojih vozila bez potrebe za skupim profesionalnim uslugama. Sa ovim sunđerom, vaše vozilo će zasjati poput novog, ostavljajući za sobom sjajnu i privlačnu površinu koja će privlačiti poglede gdje god da krenete

Dodatne informacije

Sundjer

150x25mm, 180x25mm

Dodatne informacije

Sundjer

150x25mm, 180x25mm