Liqui Moly Silikon Diht Providna Masa / 200g

Liqui Moly Silikon Diht Providna Masa / 200g

2,400.00 din.

Liqui Moly Silikon Diht Providna Masa, pakovana u automatski kertridž od 200g, predstavlja visokokvalitetnu i lako za upotrebu zaptivnu masu na bazi silikona. Sa izuzetnom otpornošću na hladnoću, toplotu i starenje, ova providna masa ostaje trajno elastična i otporna na hemikalije, ulja i druge agresivne supstance. Može izdržati temperature od -40 °C do 150 °C, sa mogućnošću kratkih perioda do 250 °C.

Liqui Moly Silikon Diht Providna Masa je pouzdan partner u održavanju i popravkama vozila, pružajući izdržljivo i dugotrajno zaptivanje za metalne delove, plastiku i staklo. Ovaj proizvod čini vaš rad efikasnijim i obezbeđuje trajnu zaštitu od ekstremnih uslova i hemijskih agresivnosti.

SKU: 6184 Kategorija:

Opis

Upotreba:

  1. Površine koje se zaptivaju moraju biti čiste, suve i bez ulja i masti kako bi se obezbedila optimalna adhezija i dugotrajan rezultat.
  2. Skinite poklopac i okrenite vrh kertridža za 90° kako biste pripremili masu za nanošenje.
  3. Ravnomerno nanesite materijal i odmah spojite delove bez vremena za isparavanje. Brza i jednostavna primena olakšava rad i omogućava efikasno zaptivanje.

Napomena: Nedovoljna adhezija se može očekivati na podlogama kao što su PP, PE, teflon i bitumen. Preporučuje se izvođenje testa adhezije pre upotrebe kako bi se osigurala optimalna veza.

Primena:

  • Zaptivanje ulja i korita menjača.
  • Kućišta motora, diferencijala i pumpi za vodu.
  • Poklopci ventila, zupčanika, farova i zadnjih svetala.
  • Kutije za baterije i druge slične primene.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend