Sonax Sjajni Auto Sampon Koncentrat / 5L

Sonax Sjajni Auto Sampon Koncentrat / 5L

3,750.00 din.

Sonax Sjajan Auto Sampon Koncentrat u pakovanju od 5 litara je vrhunski proizvod za čišćenje vozila koji se ističe svojom koncentrovanom formulom i izuzetnom efikasnošću u uklanjanju tipičnih nečistoća sa vozila. Ova visokokvalitetna smeša omogućava temeljito i brzo čišćenje vozila, pružajući sjajne rezultate.

Ovaj sampon je posebno formulisan da brzo i efikasno ukloni različite nečistoće koje se nakupljaju na vozilima, uključujući prljavštinu, blato, prašinu i druge tipične tragove svakodnevne vožnje. Bez obzira na nivo zaprljanosti vozila, Sonax Sjajan Auto Sampon Koncentrat pruža pouzdano sredstvo za čišćenje, čineći vozilo blistavim i osveženim.

SKU: 314500 Kategorija:

Opis

Važna karakteristika ovog proizvoda je odsustvo fosfora u formulaciji, čime se čuva ekološki pristup čišćenju. Ova bezfosforna formula omogućava efikasno čišćenje bez negativnih uticaja na životnu sredinu, pridonoseći održivijem pristupu održavanju vozila.

Pakovanje od 5 litara čini Sonax Sjajan Auto Sampon Koncentrat ekonomičnim izborom, pružajući dovoljno sredstva za čišćenje koje će trajati. Razblažuje se u određenom odnosu vodom, što omogućava preciznu upotrebu i maksimalnu efikasnost proizvoda.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend