Sonax Beast Sredstvo Za Ciscenje Felni / 140ml

Sonax Beast Sredstvo Za Ciscenje Felni / 140ml

350.00 din.

Sonax Beast Sredstvo Za Čišćenje Felni je visokokvalitetan proizvod dizajniran za efikasno i temeljno čišćenje svih vrsta automobilskih felni. Bilo da su felne izrađene od čelika, lakih legura, lakirane, hromirane, polirane ili mat, ovaj proizvod će pružiti superiorne rezultate čišćenja bez rizika od oštećenja

Sonax Beast Sredstvo Za Čišćenje Felni u pakovanju od 140 ml je idealan izbor za sve koji žele da svoje felne održavaju čistim i sjajnim, bez kompromisa po pitanju bezbednosti i efikasnosti

SKU: 433100 Kategorija:

Opis

Karakteristike proizvoda:

 • Univerzalna upotreba: Pogodan je za sve vrste felni, uključujući čelične, felne od lakih legura, lakirane, hromirane, polirane i mat felne. Bez obzira na tip ili završnu obradu felni, Sonax Beast će efikasno ukloniti prljavštinu, kočionu prašinu i druge nečistoće.
 • Vizuelni indikator: Jedna od izuzetnih karakteristika ovog sredstva je njegova sposobnost da promeni boju u crvenskastu nijansu kada počne da deluje. Ova funkcija ne samo da pokazuje da je sredstvo aktivno, već i olakšava uočavanje prekrivenih površina koje zahtevaju čišćenje.
 • Sigurnost za felne: Sonax Beast je formulisan tako da ne oštećuje površinu felni. Bez obzira na učestalost korišćenja, možete biti sigurni da vaše felne neće pretrpeti nikakvu štetu.

Uputstvo za upotrebu:

 1. Priprema: Osigurajte da su felne hladne na dodir pre primene sredstva kako bi se postigli optimalni rezultati.
 2. Nanošenje: Ravnomerno nanesite sredstvo na površinu felni. Preporučuje se da proizvod prskate sa udaljenosti od oko 10-15 cm.
 3. Delovanje: Sačekajte nekoliko minuta dok sredstvo ne poprimi crvenskastu boju, što označava da je počelo sa razgradnjom prljavštine i kočione prašine.
 4. Čišćenje: Upotrebite četku za felne ili sunđer kako biste uklonili tvrdokorne naslage.
 5. Ispiranje: Temeljno isperite felne vodom, po mogućstvu pod visokim pritiskom, kako biste uklonili sve ostatke sredstva i prljavštine.

Prednosti:

 • Efikasnost: Uklanja i najtvrdokornije naslage prljavštine i kočione prašine sa lakoćom.
 • Praktičnost: Vizuelni indikator boje olakšava korišćenje i osigurava da nijedna površina ne ostane neobrađena.
 • Sigurnost: Ne sadrži kiseline koje mogu oštetiti felne, što garantuje sigurnu upotrebu na svim tipovima felni

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend