Sonax Krpa Protiv Zamagaljivanja

Sonax Krpa Protiv Zamagaljivanja

350.00 din.

Sonax krpa protiv zamagljivanja je visokokvalitetan proizvod namenjen efikasnom rešavanju problema zamagljivanja stakala tokom hladnih zimskih dana. Ova inovativna krpa je pažljivo dizajnirana kako bi pružila pouzdano rešenje za vozače koji se suočavaju sa smanjenom vidljivošću usled kondenzacije i zamagljivanja na staklima vozila.

Izrađena od posebnih mikrovlakana koja su optimalna za brisanje stakala, ova krpa omogućava efikasno uklanjanje vlage i sprečava magljenje unutar vozila. Njena struktura omogućava brzo upijanje viška vlage, čime se održava kristalno čista površina stakla. Osim toga, Sonax krpa je posebno prilagođena za rad u niskim temperaturama, čime se osigurava njena efikasnost tokom zimskih uslova.

SKU: 421200 Kategorija:

Opis

Upotreba ove krpe je jednostavna i praktična. Dovoljno je samo lagano preći preko stakla vozila kako biste uklonili kondenzaciju i sprečili nastanak magle. Rezultat je trenutno poboljšana vidljivost, što je od suštinskog značaja za bezbednost tokom vožnje u izazovnim zimskim uslovima.

Sonax krpa protiv zamagljivanja predstavlja neophodan dodatak svakom vozaču koji želi održavati optimalne uslove vidljivosti tokom zimskih meseci. Sa ovom krpom, vozači mogu imati poverenje u jasnoću svog pogleda na put, čime se povećava bezbednost i udobnost tokom vožnje u svim vremenskim uslovima

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend