Sonax Krpa Za Ciscenje i Susenje Automobila

Sonax Krpa Za Ciscenje i Susenje Automobila

1,950.00 din.

Sonax Krpa Za Čišćenje i Suvu Automobila je neprocjenjiv dodatak vašem setu za održavanje vozila, pružajući vrhunsku super upijajuću krpu dimenzija 66cmx43cm, savršenu za temeljno čišćenje i sušenje svih površina na vašem vozilu.

Izrađena od dugotrajnog i stabilnog materijala (84% vinil, 16% viskoza), ova krpa je otporna na hemikalije, ulja, masti i rastvarače, čineći je pouzdanim partnerom u borbi protiv prljavštine. Sa izuzetno visokom apsorpcijom vode i prljavštine, osigurava rezultate čišćenja bez ostavljanja tragova na površini.

SKU: 417741 Kategorija:

Opis

Sonax Krpa nije samo efikasna u čišćenju, već je i izuzetno svestrana. Može se koristiti za čišćenje i sušenje svih glatkih površina, uključujući lakirane površine, stakla, ogledala, hrom i plastiku. Idealan je izbor za automobile, motocikle, bicikle, brodove i kućanstvo.

Pakirana u praktičnoj plastičnoj kutiji, ova krpa je uvijek spremna za upotrebu, čineći je praktičnim i prijenosnim rješenjem za održavanje čistoće i sjaja vašeg vozila. Uz Sonax Krpu Za Čišćenje i Suvu Automobila, čišćenje postaje brzo, učinkovito i bezbrižno iskustvo.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend