Sonax Letnja Tecnost Za Vetrobranska Stakla Sa Mirisom Limuna / 5L

Sonax Letnja Tecnost Za Vetrobranska Stakla Sa Mirisom Limuna / 5L

850.00 din.

Sonax Letnja Tecnost Za Vetrobranska Stakla sa Mirisom Limuna je izuzetno snažno sredstvo namenjeno čišćenju vetrobranskih stakala tokom letnjih meseci. Ovo tečno sredstvo kombinuje visoku efikasnost sa prijatnim mirisom limuna, pružajući sveobuhvatno iskustvo čišćenja.

Formulacija ovog proizvoda je posebno dizajnirana da se efikasno bori protiv insekata, ulja, silikona i ostale prljavštine, a sve to se postiže gotovo trenutno. Zahvaljujući super snažnim svojstvima, nečistoće nestaju za sekund, ostavljajući vetrobransko staklo kristalno čistim.

SKU: 260555 Kategorija:

Opis

Ono što posebno ističe Sonax Letnju Tecnost je njegova bezbednost za vozilo. Ova formula ne oštećuje lak, gumu i plastiku, čime se osigurava da vaše vozilo ostane u besprekornom stanju tokom i nakon upotrebe. Takođe je prikladna za čišćenje Xenon svetala i plastičnih reflektorskih farova, čime se obezbeđuje potpuna sveobuhvatnost u održavanju svih elemenata na vozilu.

Sonax Letnja Tecnost Za Vetrobranska Stakla sa Mirisom Limuna pruža ne samo izvanredne rezultate čišćenja već i dodaje osvežavajući miris limuna, čineći svako iskustvo vožnje prijatnijim i ugodnijim

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend